Teme‎ > ‎Mednarodno sodelovanje‎ > ‎

Gospodarska delegacija na Poljsko

objavljeno: 26. nov. 2013, 10:57 avtor: Neznan uporabnik
Krakov, 21. in 22. november 2013

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Veleposlaništvom RS v Varšavi in Gospodarsko zbornico v Krakovu od 21. do 22. novembra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo na Poljsko, Krakov.

Dvodnevni obisk predstavnikov slovenskih podjetij v Krakovu, drugem največjem poljskem mestu in pomembnem centru poljske industrije) je namenjen vzpostavljanju neposrednih kontaktov in pridobivanju informacij o poslovnem okolju in možnostih za skupno sodelovanje s podjetji iz Malopoljskega vojvodstva.

V okviru obiska bo organizirana poslovna konferenca in individualni pogovori med podjetji (v soorganizaciji Gospodarske zbornica iz Krakova) ter obisk posebne ekonomske cone. Podjetja, ki jih zanimajo kompozitni materiali in vse v povezavi z njimi, bodo lahko tudi obiskala sejem KOMPOZYT EXPO.

Glede na to, da je število udeležencev v delegaciji omejeno, vas prosimo, da nam na elektronski naslov: marko.jare@gzs.si čimprej pošljete izpolnjeno prijavnico. Prijave bomo sprejemali do 22. oktobra 2013 oziroma do zasedenosti razpoložljivih prostih mest.

Dodatne informacije: Marko Jare , tel. 01/5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si.
Več informacij: http://www.gzs.si/slo/skupne_naloge/mednarodno_poslovanje/62718
Comments