Teme‎ > ‎Mednarodno sodelovanje‎ > ‎

Obisk sejma LOGITRANS v Istanbulu

objavljeno: 26. nov. 2013, 10:58 avtor: Neznan uporabnik
Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije (Združenje za promet in Center za mednarodno poslovanje) od 21. do 24. novembra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo - poslovni obisk transportno logističnega sejma LOGITRANS v Istanbulu (Istanbul World Trade Center - Istanbul Expo Center).

Transportno - logistični sejem Logitrans v Istanbulu (v organizaciji Messe München International) postaja vse bolj pomembno stičišče poslovnežev in strokovnjakov na področju transporta in logistike, Turčija pa vse pomembnejša regionalna gospodarska velesila, ki vzbuja veliko zanimanje tudi med slovenskimi poslovneži. Lani je tako 6. Logitrans privabil 194 razstavljalcev iz 16 držav in preko 12.600 obiskovalcev iz 53 držav.

Individualne stroške udeležbe v poslovni delegaciji - skupinskem obisku sejma Logitrans (letalski prevoz in hotel) krijejo udeleženci sami. Okvirni informativni strošek povratnega letalskega prevoza (v ekonomskem razredu s taksami) in hotelske namestitve (3 nočitve) je 580 evrov na osebo, v kolikor želite da kot organizatorji delegacije poskrbimo za omenjene storitve oz. želite potovati skupaj s člani gospodarske delegacije. Udeleženci poravnajo navedene stroške neposredno ponudniku HRG Slovenia, O-Tours d.o.o., Ljubljana, po prejetem računu.

Zgornji okvirni stroški veljajo v primeru udeležbe vsaj 10 udeležencev.

Izpolnjene prijavne obrazce pošljite na e-naslov: robert.sever@gzs.si.

Več informacij: http://www.gzs.si/slo/skupne_naloge/mednarodno_poslovanje/62804
Comments